Dags att byta bostad, då flyttar vi åt er.

Låt Caretaker ta hand om din flytt – egen personal och lastbilar.

Flyttjänster

Vi har utför alla typer flyttjänster för både företag och privatkunder med egen personal och med egna lastbilar alltid till ett på förhand fast pris, ett enkelt och tryggt sätt att flytta. Vill ni ha hjälp med packning eller hyra/lån av flyttlådor bistår vi er gärna.
I flyttuppdraget ingår alltid en försäkring som täcker eventuella skador som upp kan uppkomma till ett värde upp till 1.000.000 kronor. Denna ansvarsförsäkring är kostnadsfri för våra kunder. Som flyttfirma följer Bohag 2010 vilket är ett antal regler som tagits fram i samarbete mellan Konsumentverket och flyttbranschen.

Givetvis åtar vi oss även flyttstädet.
Vi följer Mäklarsamfundets och Fastighetsägarnas riktlinjer för avflyttningsstäd i fråga om en totalstädning av bostad eller hyreslokal i samband med utflyttning. Vi tar då fullt ansvar för detta och garanterar att den som flyttar in efter er blir nöjd. Vi lämnar en checklista med de moment som ingått och listan signeras av teamledaren för att ge spårbarhet i vårt arbete och lämnar ”Nöjd kund-garanti” på utfört arbetet och vi tar direkt hand om eventuell reklamation.