Om Caretaker

Caretaker ger dig tid till annat

Caretaker Göteborg startades 2011 och är ett familjeföretag där vi arbetar i den dagliga verksamheten. Under dessa dryga 10 år har vi växt i takt med antalet kunder och en ökad på våra tjänster, idag är vi 25 anställda som alla har lämnat utdrag ur belastningsregistret, genomgått en certifierad intern utbildning innan de sätts i ett av våra arbetslag och får möta våra kunder. Vi har som policy att all personal minst två gånger om året skall fortbildas inom sitt verksamhetsområde vilket omfattas av arbetsmetodik, miljömedvetenhet och kundbemötande.

Vi följer svenska avtal och betalar skatt och sociala för våra anställda. Caretaker använder inga underleverantörer utan alla uppdrag utförs av egen personal och lämnar ”Nöjd kund-garanti” på alla uppdrag. Vi har en ansvarsförsäkring på 1.000.000 kronor vilket omfattar skador och olyckshändelser.

Trygghet och säkerhet

Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, port- och larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som arbetar på Caretaker Göteborg genomgår en intern utbildning, skriver på ett sekretessavtal och innehar ett behörighetskort som kan uppvisas vid förfrågan.

Bra att veta

Vi erbjuder ett stort altal tjänster inom städ och mindre hantverkstjänster. Här några exempel: Kontorsstäd, flyttstäd, företagsstäd, hemstäd, trappstäd, fönsterputsning, flyttjänst, dödsbo, byggstäd, golvvård, målning, tapetsering, golvläggning, trädgårdsarbete etc.